BOKA TEAM

Boka team till 2021

Business Padel Tour är en Sverige-tour med spelorter i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Härnösand. Vinnarna från varje spelort avancerar till Europatävlingen Marbella Business Weekend.

Team

Turneringen är riktad till företag. Dessa deltar med team av egna medarbetare och utvalda kunder eller samarbetspartners. Det är tre klasser i form av herr-, dam- och mixklass med upp till 20 team per klass. Tillsammans med samarrangemang som Business Golf Tour och MPC Stjärnjakten blir det 150 – 250 deltagare per ort.

Bokning

Skicka in er intresseanmälan genom att följa länken: Anmälningssida. Vi nås även via mail info@mpcagency.se eller telefon 08-452 22 30.

Ert team får

Business Padel Tour förenar nytta med nöje. Det är ett event som ger möjlighet till affärssamarbeten i form av sportslig tävlingsnerv samt nätverkande. Utöver en högklassig padeltävling innehåller Business Padel Tour ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingen, efterföljande prisutdelning, bankett och After Party.

Datum

Sundsvall, Total Padel, onsdagen den 18 augusti
Härnösand, Propadel, fredagen den 20 augusti
Stockholm, Jungfrusund Marina, fredagen den 27 augusti
Göteborg, Sankt Jörgen Park, torsdagen den 2 september
Ystad, Skurups Padelcenter, torsdagen den 16 september
Stockholm, Bålsta Padel Club, onsdagen den 29 september
Tourfinal, Stockholm, november
Marbella Business Weekend oktober, 2022

För mer information, se evenemangsbeskrivningen här

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.