OM TÄVLINGEN

En upplevelse och mötesplats

SVERIGETOUR

Evenemanget är ett perfekt tillfälle att kombinera nytta med nöje samt att nätverka med företag på lokal och rikstäckande nivå. Tävlingarna är en del av Sverigetouren som arrangeras i Stockholm, Sundsvall/Timrå, Härnösand och Göteborg. Vinnarna från varje spelort avancerar till Europatävlingen Marbella Business Weekend.

Utöver en högklassig padeltävling innehåller Business Padel Tour ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingen, efterföljande prisutdelning, bankett och After Party.

Samarrangemang

Sidoarrangemang

Vid ett flertal orter kommer Business Padel Tour samarrangeras med andra evenemang som Business Golf Tour och MPC Stjärnjakten.

För mer information om evenemangen se: www.businessgolftour.se och www.mpcstjarnjakten.se

Välgörenhet

Business Padel Tour har flertalet samarbeten med välgörenhetsorganisationer där delar av intäkterna från evenemanget går till välgörenhet. Bland annat samarbetar vi med Operakällaren Foundation till förmån för WaterAid vilken är en av världens ledande vattenorganisationer. Business Padel Tour samarbetar även med Victoriagolfen som är en del av Victoriadagarna på Öland, i samband med Kronprinsessan Victorias födelsedag. Syftet är att inspirera till fysisk aktivitet, en hälsosam livsstil.

Bankett

Vid ett flertal orter avslutas evenemanget med en gemensam middag med deltagare från MPC Stjärnjakten och Business Golf Tour. Här ges ett utmärkt tillfälle till sedvanligt eftersnack, mingel och nätverkande.

Evenemangsplan

Business Padel Tour är en plattform där företag ska träffas, knyta kontakter och bygga nätverk. Därför arrangeras en partnerträff innan evenemangsdagen där en första kontakt skapas. I samband med detta har vi en gemensam genomgång av evenemanget. Vi kommer att gå igenom marknadsrätt och ytor för varje enskild partner, så att alla är väl förberedda inför evenemangsdagen.

Varumärket Business Padel Tour

Partners har rätt att använda varumärket Business Padel Tour samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial producerade inom ramen för eventet kan användas utan kostnad för partners i syfte att kommunicera sin medverkan i evenemanget.

Läs gärna mer i vårt produktblad här:

Business Padel Tour Evenemangsbeskrivning

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.